Halve Marathon Oldenzaal

Na jaren te gast geweest te zijn in Weerselo met de "Halve van LAAC", is LAAC Twente in 2007 teruggekeerd naar de bakermat van haar bestaan: Oldenzaal.

Tijdens de Halve Marathon Oldenzaal worden wedstrijden gelopen over 1, 2, en 3 km (jeugd), 5 en 10 km, en de halve marathon. Er is ook een bedrijvenloop en een scholenkampioenschap.

Meer informatie is te vinden op de eigen site van de Halve Marathon Oldenzaal.

Datum

Dit jaar wordt de Halve Marathon Oldenzaal gehouden op zondag 3 oktober 2021.

Weer te bestellen: HMO-loopshirts

Regelmatig krijgen wij de vraag of er HMO-loopshirts verkrijgbaar zijn. De shirts van editie 2018 zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Daarom heeft de HMO besloten de HMO-loopshirts opnieuw te laten maken.

HMO loopshirtsDe shirts zijn nu voor LAAC-leden te bestellen tegen betaling van €19,99 (kostprijs) verkrijgbaar. Bestellen alleen via penningmeester@halvemarathonoldenzaal.nl met vermelding van voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, M/V, maat en ontvangst van €19,99 op rekeningnummer NL65 RABO 0342 4763 00 t.n.v. ‘Stichting Halve Marathon Oldenzaal’ o.v.v. Loopshirt’.

Of bestel je HMO-loopshirt eenvoudig via dit formulier.

Je ontvangt bericht wanneer het shirt is af te halen op dinsdag of donderdag op de training, daarna bij RunEnschede.

NB: het shirt is voorzien van het logo aan de voorzijde en tekst aan de achterzijde zoals afgebeeld. In het logo wordt geen jaartal afgebeeld.

Maten herenshirts: S t/m XXL – dames: 34 t/m 44.