Activiteiten

Terugkerende activiteiten

De activiteitencommissie van de vereniging organiseert ook activiteiten die niet direct iets met hardlopen te maken hebben:

De nieuwjaarsreceptie

Na de eerste donderdag-training in het nieuwe jaar in het FBK-stadion. Ieder is welkom, ook diegenen die niet op de donderdag trainen. Met specials als glühwein, oliebollen, kniepertjes en een toespraak van de voorloper.

Puntenestafette

Ontstaan tijdens het lustrumjaar in 2004 is de Puntenestafette uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend, succesvol en drukbezocht evenement!

Drie LAAC-leden vormen een team, de teamleden lopen, na elkaar, elk 5 kilometer rond het Hulsbeek. De bijzonderheid is dat er wordt gelopen zonder tijdwaarneming. Tevoren geven de teams de totale geschatte eindtijd op, het team wat het dichtst bij die tijd zit heeft gewonnen. Niet de snelste wint dus, maar diegenen die zich het beste kunnen beheersen! Dit alles wordt omlijst door een gezond (en ook minder gezond) hapje en drankje en muziek op het parcours.

Après-vakantieborrel

Aan de start van het nieuwe loopseizoen in september organiseert de activiteitencommissie een "borrel" na de training op donderdagavond in het FBK-stadion. Geheel op amerikaanse wijze worden leden verzocht om hapjes/drankjes mee te nemen, het liefst uit het vakantieland.

In 2019 was de Après-vakantieborrel op 12 september.

Ontbijtloop

Sinds enkele jaren organiseert de activiteitencommissie in december de Ontbijtloop: een gezellige duurloop met, de naam zegt het al, een heerlijk ontbijt achteraf. Dit jaar vindt e.e.a. plaats op zondag 15 december 2019 vanuit Hoeve Springendal in Hezingen.