Trainingslocaties

Wielerbaan OWC bij het recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal

Dinsdagsavonds en donderdagsochtends maakt LAAC Twente gebruik van de wielerbaan en kleedkamers van OWC.
De "Herman Siersbaan" is genoemd naar een van de mensen die een bijzonder grote bijdrage heeft geleverd bij de totstandkoming. Door een flink deel zelfwerkzaamheid van de leden van OWC en steun van de gemeente, de provincie, het Samenwerkingsverband Twente en leden van de Oldenzaalse IJsclub ontstond er een parcours van 2200 meter lengte en minimaal 4 meter breed met straatverlichting, zodat ook in de winter op een veilige manier getraind kan worden.

Adres:
Oude Almeloseweg 1
7576 PE Oldenzaal

Locatie op Google Maps

FBK-stadion in Hengelo

Genoemd naar Fanny Blankers Koen, Nederlands beroemste hardloopster ooit. Fanny Blankers Koen won tijdens de Olympische Spelen in 1948 in Londen maar liefst 4 gouden plakken! Het na haar vernoemde stadion is in de jaren vijftig van de vorige eeuw gebouwd en is geheel als atletiek stadion in gebruik. Alle atletiekhelden van deze tijd hebben tijdens de beroemde FBK-games in het stadion gestreden om de snelste tijden.

Wij van LAAC Twente zijn bijzonder trots dat we als vereniging gebruik mogen maken van deze prachtige accommodatie. Elke donderdagavond trainen hier tientallen LAACers onder leiding van ervaren en zeer enthousiaste trainers. Twee maal per jaar organiseert LAAC Twente baanwedstrijden in het FBK Stadion. Na afloop van de training is er een gezellig samenzijn in de kantine van MPM.

De kantine is op donderdagavond telefonisch bereikbaar vanaf 20.15 uur.

Adres:
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo
Tel. 074-8505490

Gymzaal in Oldenzaal

Maandagavond, tijdens de wintermaanden, vinden in de gymzaal van het Twents Carmel College de zaaltrainingen plaats.

Adres:
Twents Carmel College, locatie Lyceumstraat
Lyceumstraat 36
7572 CR Oldenzaal
Ingang zaal: Titus Brandsmastraat