Oproep hardlopers voor afstudeeronderzoek(1 oktober 2021)

Zie hieronder een oproep van een zestal fysiotherapiestudenten aan het Saxion in Enschede die op zoek zijn naar hardlopers voor hun afstudeeronderzoek. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar Ilse Klaasses, 465065@student.saxion.nl.

Beste hardloper!

Wij zijn Ilse, Babet, Anne, Marlee, Stefan en Lonneke en wij zitten allemaal in het laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie op het Saxion in Enschede. Op dit moment zijn wij bezig met ons afstudeeronderzoek en hiervoor zijn we op zoek naar hardlopers die het leuk vinden om hieraan mee te werken. We snappen dat dit wat vragen bij jullie opwekt, dus daarom leggen we het hieronder nog wat verder uit.

Wat onderzoeken jullie precies?
In ons onderzoek gaan we onderzoeken of er een relatie bestaat tussen de looptechniek en het ontstaan van blessures en zo ja, wat deze relatie dan is. Vervolgens gaan we een innovatie bedenken die in de toekomst hopelijk veel blessures onder hardlopers gaat voorkomen. Om dit te kunnen onderzoeken en om een goede innovatie te kunnen bedenken, hebben wij jullie hulp nodig!

Wat kan ik verwachten van het onderzoek?
Het onderzoek wordt gedaan op het Saxion in Enschede in het beweeglab en zal ongeveer 1 dagdeel in beslag nemen. Door middel van een systeem genaamd Vicon gaan wij uw/jouw looppatroon vastleggen, waarna we dit kunnen analyseren.

Wanneer mag ik meedoen?
Iedereen van 18 jaar of ouder mag meedoen aan ons onderzoek. Het is hierbij belangrijk dat u/jij minimaal 1 keer per week hardloopt en dat u/jij verder helemaal gezond bent en in de afgelopen 3 maanden geen blessures hebt gehad aan de onderste ledematen, romp of schouder.

Waarom zou ik meedoen?
Met de innovatie die we gaan ontwikkelen, hopen we in de toekomst blessures bij hardlopers te kunnen voorkomen. Dit is dus ook voor u/jou als hardloper van belang! Hoe meer hardlopers er meedoen aan ons onderzoek, hoe beter wij een beeld krijgen van de situatie en hoe beter wij een innovatie kunnen bedenken die hierop aansluit.

Hoe kan ik me aanmelden?
Mocht het u/jou leuk lijken om mee te doen, dan kunt u zich aanmelden bij Ilse Klaasses (465065@student.saxion.nl). Ook wanneer u/jij nog vragen hebt, kunt u/jij met haar contact opnemen.

Hopelijk zien we jullie binnenkort in het beweeglab!

Met vriendelijke groet,

Ilse Klaasses, Babet van der Hoeven, Anne Bovenhorst, Marlee Kattenbeld, Stefan van Beek en Lonneke van Grootheest

index  |  << vorige ... 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388  ... volgende >>