Raadjetijdloop, voorheen de Puntenestafette

Op dinsdag 18 juni 2019 staat voor LAAC Twente-leden weer de Puntenestafette gepland. Dit jaar echter met een andere opzet. Het evenement gaat dan ook Raadjetijdloop heten. De Raadjetijdloop wordt georganiseerd door onze activiteitencommissie.

Opzet

We beginnen die avond met de reguliere training om 19:45 bij OWC. Na inlopen zijn we dan rond 20:00 uur bij het grasveld voor het Buitenhuys bij het Hulsbeek.

Daar is een route uitgezet van ongeveer 6 kilometer, 2 rondjes van 3 km. Iedere deelnemer geeft vooraf de tijd door die men denkt te gaan lopen. Alle deelnemers starten gelijktijdig. Degene die het dichtst bij de opgegeven tijd komt is de winnaar. Horloges en dergelijke zijn uiteraard verboden.

Na afloop is er natuurlijk weer een gezellige afsluiting met een hapje en een drankje. Daarom is er ook een inschrijfgeld van € 2,50. We hopen op een grote deelname en veel gezelligheid.

Opgeven

Je verwachte eindtijd kun je voordien aangeven bij Elly Buijvoets via WhatsApp (06-43063815) of een e-mail naar elly@buijvoets.nl. Maar het kan ook nog die avond zelf vlak voor de start.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 per persoon, te voldoen ter plekke.