Wedstrijden

Elk jaar organiseert LAAC Twente een aantal wedstrijden, die natuurlijk ook voor niet-leden toegankelijk zijn.

Hulsbeekcross

De Hulsbeekcross wordt gehouden bij het Hulsbeek in Oldenzaal. De eerstvolgende editie wordt gehouden op zondag 16 januari 2022.

FBK Dubbele mijl van Hengelo

In samenwerking met de Stichting FBK Games wordt op de donderdag voorafgaand aan de FBK Games de Dubbele Mijl (een trim-/wedstrijdloop over 3,2 kilometer) georganiseerd. De start is in het FBK stadion, finish op de Markt in Hengelo. Onder voorbehoud wordt de Dubbele Mijl dit jaar gehouden op donderdagavond 3 juni 2021.

Baanwedstrijden i.s.m. MPM

In het FBK-stadion in Hengelo worden jaarlijks baanwedstrijden gehouden, met zowel technische nummers als loopnummers (o.a. 1000 en 5000 meter). Organisatie van deze wedstrijden is in handen van LAAC Twente i.s.m. de Hengelose atletiekvereniging Marathon Pim Mulier (MPM). Dit jaar staat dit evenement gepland op donderdagavond 1 juli 2021.

LAAC Baaninstuif

Na de zomervakantie, op donderdagavond 2 september 2021, worden op de baan van het FBK-stadion wedstrijden gelopen over 1500, 5000 en 10.000 meter tijdens de jaarlijkse baaninstuif.

Halve Marathon Oldenzaal

Na jarenlang de Halve van LAAC georganiseerd te hebben in Weerselo keerde LAAC Twente in 2007 terug naar de bakermat van haar bestaan: Oldenzaal. De Halve Marathon Oldenzaal is een wegwedstrijd/trimloop met afstanden voor de jeugd, een bedrijvenloop en een trimloop over 5, 10 en 21,1 km (de halve marathon is tevens wedstrijdloop en hoofdafstand). Dit jaar wordt de HMO gehouden op zondag 3 oktober 2021.

Meer informatie: halvemarathonoldenzaal.nl.