Wedstrijden

Elk jaar organiseert LAAC Twente een aantal wedstrijden, die natuurlijk ook voor niet-leden toegankelijk zijn.

Hulsbeekcross

De Hulsbeekcross wordt gehouden bij 't Hulsbeek in Oldenzaal. Deze wedstrijd wordt in 2019 gehouden op zondag 20 januari.

FBK Dubbele mijl van Hengelo

In samenwerking met de Stichting FBK Games wordt op de donderdag voorafgaand aan de FBK Games de Dubbele Mijl (een trimloop/wedstrijdloop over 3,2 kilometer) georganiseerd. De start is in het FBK stadion, finish op de Markt in Hengelo.

In 2018 was de Dubbele Mijl op donderdag 31 mei.

Baanwedstrijden met MPM

In het FBK-stadion in Hengelo werden op 21 juni 2018 de jaarlijkse baanwedstrijden gehouden, met zowel technische nummers als loopnummers (o.a. 1000 en 5000 meter). Organisatie van deze wedstrijden is in handen van LAAC Twente i.s.m. de Hengelose atletiekvereniging Marathon Pim Mulier (MPM).

LAAC Baaninstuif

Na de zomervakantie, donderdagavond 20 september 2018, werden op de baan van het FBK-stadion wedstrijden gelopen over 1500, 3000 en 10.000 meter tijdens de jaarlijkse baaninstuif.

Halve Marathon Oldenzaal

Na jarenlang de Halve van Laac georganiseerd te hebben in Weerselo keerde LAAC Twente in 2007 terug naar de bakermat van haar bestaan: Oldenzaal. De Halve Marathon Oldenzaal is een wegwedstrijd/trimloop met afstanden voor de jeugd, een bedrijvenloop en een trimloop over 5, 10 en 21,1 km (de halve marathon is tevens wedstrijdloop en hoofdafstand).

De elfde Halve Marathon Oldenzaal zal plaatsvinden op zondag 7 oktober 2018.

Meer informatie: halvemarathonoldenzaal.nl.