Ruil je oude sportshirt in bij LAAC Twente

Begin het jaar goed en ruil je oude voetbal-, volleybal- of handbalshirt in tegen een gloednieuw en functioneel hardloopshirt van LAAC Twente. Hierin kun je vervolgens samen met andere lopers gaan trainen voor de 10e Huttenkloasloop Oldenzaal op 2 oktober 2016. 

LAAC Twente start namelijk op dinsdag 12 januari om 19.00 uur bij OWC (Almeloseweg 2 te Oldenzaal, begin Hulsbeek) met een speciale clinic voor beginnende lopers. Twijfel je nog of lopen wat voor je is? Heb je al vaak willen beginnen maar komt het er maar niet van? Kom dan op dinsdag 12 januari naar het OWC op het Hulsbeek. We beginnen om 19.00 uur met een informatiegedeelte. Je krijgt eerst uitgebreide informatie over hardlopen en wat daar bij komt kijken: van kleding tot hardloopschoenen en van de opbouw van trainingen tot het voorkomen van blessures. Hiervoor zijn verschillende specialisten aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Zij zullen ervoor zorgen dat jij op 2 oktober goed voorbereid en goed getraind aan de start staat voor een van de afstanden van de Huttenkloasloop Oldenzaal.

Ook bedrijven nodigen we van harte uit om hiervan gebruik te maken. Het scheelt veel werk en LAAC Twente beschikt over voldoende ervaren trainers die deze trainingen kunnen begeleiden.

Na het informatiegedeelte begint om 19.45 uur de eerste training. Voor de echte beginners wordt een nieuwe groep opgestart. Meer ervaren lopers kunnen instromen in de vier verschillende LAAC-groepen, elk met hun eigen niveau en eigen trainer(s). Deze groepen vertrekken iedere dinsdagavond vanaf het OWC voor een training op het prachtige terrein van Het Hulsbeek.

Heb je al zin om te beginnen? Beter gezegd: doe je mee? Geef je dan op via onderstaand formulier. Dit kan tot 10 januari. De kosten zijn € 55,- per persoon. Hiervoor krijg je het hele jaar iedere dinsdagavond training van ervaren hardlooptrainers, gratis deelname aan de 5 of 10 kilometer of halve marathon van de Huttenkloasloop Oldenzaal, een functioneel shirt, een informatieavond en ook nog een lidmaatschap van LAAC Twente tot en met eind 2016.

Voor meer informatie kun je bellen met Huub van Langen (trainer LAAC Twente), tel no. 06-13347601.

De kosten zijn € 55,- per persoon, over te maken op NL65 RABO 0156 8315 89 tnv LAAC Twente. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

 

Deel 1 van 1 delen
Ik meld mij aan voor de clinics!
dhr
mevr
5 km
10 km
halve marathon
S
M
L
XL

* Deze velden dient u in te vullen