Ontbijtloop

Wederom organiseert de activiteitencommissie de Ontbijtloop: een gezellige duurloop met, de naam zegt het al, een heerlijk ontbijt achteraf. Dit jaar vindt e.e.a. plaats op zondag 15 december 2019 vanuit Hoeve Springendal in Hezingen.

Eerst even lopen...

Er worden routes uitgezet met verschillende afstanden: 15, 12 en een langzame 10 kilometer, die zonodig ingekort kan worden. De start is om 9:00 uur. De bedoeling is dat iedereen om ongeveer 10:30 uur weer terug is, zodat daarna gezamenlijk begonnen kan worden aan een vorstelijk ontbijt.

Er wordt gestart vanuit De Springendalhoeve, Brunninkhuisweg 3, 7662 PH Hezingen (dit is ten noorden van Ootmarsum, nog net in Nederland). Daar is ook het ontbijt. Ter locatie is ook gelegenheid tot douchen. Ieder lid is welkom, maar opgave is wel nodig want er kunnen maximaal 50 personen ontbijten. Meelopen kan altijd, maar als er voor het ontbijt 50 deelnemers zijn, dan kom je op een wachtlijst en loop je de kans niet mee te kunnen ontbijten. Hiervoor is de ruimte te beperkt.

Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar Elly Buijvoets, onder vermelding van je naam en de afstand die je wilt gaan lopen. LAAC Twente betaalt een deel van de kosten, de eigen bijdrage is slechts € 5,- en dient ter plekke te worden afgerekend.

En dan ontbijten!

Na het lopen is er bij een knetterend haardvuur een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Alle gegevens op een rijtje:

Wanneer:  zondag 15 december 2019
Hoe laat: start om 9:00 uur
Afstanden: ongeveer 10 (kan ingekort worden), 12 en 15 km
Opgeven: via een e-mail (elly@buijvoets.nl) of WhatsApp (0643063815) met je naam en afstand naar Elly Buijvoets
Eigen bijdrage in de kosten: € 5,- per persoon, ter plekke te voldoen
Waar: Hoeve Springendal, Brunninkhuisweg 3, 7662 PH Hezingen (dit is ten noorden van Ootmarsum, nog net in Nederland)