LAAC doet de 50e Enschede Marathon: finale zaken

Op naar de finale, we gaan voor goud!

Het einde van het schema is in zicht, je kunt al gaan aftellen, en dan gaan we op de 22e voor goud! Daarom richten we ons nu op de finale en de praktische zaken daar omheen.

Vrijdag 20 april om 19:00 uur

Pastamaaltijd en praktische tips van ervaren marathonlopers
Op vrijdagavond de 20e organiseren we vanaf 19:00 uur een pastamaaltijd in de kantine van MPM. Hiervoor kun je je hieronder opgeven. Kosten van de pastamaaltijd zijn € 8,50 p.p. Tevens zijn er een aantal gerenomeerde LAAC'ers aanwezig die veel ervaring hebben met het lopen van marathons. Zij kunnen je nog tips geven voor de laatste dag en de ochtend vóór de marathon, de marathon zelf uiteraard, en het hoe en wat na de marathon. Je kunt je uiterlijk dinsdag 17 april nog opgeven voor de pastamaaltijd.

Zondag 22 april

Het krijgen van een tent in het start-finish-gebied is helaas mislukt. Als je wilt, dan kun je je spullen 's ochtends vanaf 9:00 uur achterlaten in Eetcafé CP (Langestraat 58-60) - geef dat dan hieronder even aan. Na afloop verzamelen we ook in Eetcafé CP om onze heroïsche avonturen te vieren.

We hebben een eigen LAAC drank-/verzorgingspost geregeld waar je je eigen drankflesje kunt oppikken. Die post is in Lonneker, rond het 13,5 en 27 km-punt. Als je hier gebruik van wilt maken, laat het ons dan weten. Je kunt je eigen drinken om 9:00 's ochtends bij Eetcafé CP inleveren. Voor deze drankpost zoeken we nog wel 2 of 3 vrijwilligers die de post willen opzetten en bemensen. Je bent dan ongeveer van 9:00 tot 13:30 uur hiermee bezig. Wil je meehelpen, stuur dan even een mail.

Vul het formulier hieronder in en verstuur het s.v.p. zo snel mogelijk.

Deel 1 van 1 delen
Vragen
ja
nee
ja
ja, vegetarisch
nee
ja
nee
ja
nee

* Deze velden dient u in te vullen